arbejdstid og kontakt

Man – Fre   09:00 – 20:00
Weekend 10:00 – 20:00

+48 605 122 334

 

Follow Us

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/klient.dhosting.pl/michal6/prohuntpoland.dk/public_html/wp-content/plugins/oaza-instagram-feed/lib/oaza-instagram-api.php on line 244
Image Alt

VELKOMMEN TIL PROHUNT

JAGTEN ER MIT LIV

hunter with moose hunt

Hej! Mit navn er Michal Spalt og jeg er indehaver af PROHUNT POLAND, professionel jagtarrangør og -guide.

black bear shoot in canada

Jeg har tidligere været beskæftiget i IT-branchen,  men efter jeg startede med jagt i 2010 er alting forandret. Jeg lagde min computer til side, og begyndte af nyde oplevelser i naturen. Efter adskillige års jagt, har jeg skabt mange kontakter med til jægere rundt omkring i Verden, som stoler på mig og vælger mine tilbud. PROHUNT har haft jagtgæster fra Europa (Danmark, Frankrig, Belgien, Tyskland, Schweiz, Spanien, Finland, Norge, Sverige og Italien) samt Kina, USA, Canada, Indien og Mellemøsten.

Min favoritjagt er drivjagt, men brunstjagt på kronhjort og råbuk er også fantastisk og altid noget nyt. Enhver jagt er en ny oplevelse og en af grundene til at jagt er så spændende.

For at opleve den perfekte jagt, har jeg rejst i Europa, Nordamerika og Asien. Jeg har mødt mange passionerede jægere, vi har drukket øl sammen og delt jagtoplevelser, men grundlæggende elsker jeg at vende tilbage til mit hjemlands skove.

Du kan opleve en fantastisk jagt i de polske skove, hvor der ikke findes hegn og lukkede, privatejede områder. Der er bare naturen og DIG. Mit arbejde består helt enkelt af at sikre, at du kan vende glad hjem medbringende dit drømmetrofæ. Da det er rigtig jagt, ved du hvad der gælder: Vi kan ikke give dig en 100% garanti, men de jagtklubber, vi samarbejder med, har jagtområder, som sikrer en meget høj succesrate.

Interesseret? Så kontakt os!

HVORFOR VÆLGE OS?

Ingen skjulte udgifter

SIKKERHED

Vores lange samarbejde med BookYourHunt.com giver dig garanti for professionel service and kvalitet.

Ingen mellemled

DE BEDSTE PRISER

Du handler direkte med et polsk jagtrejsebureau, hvilket garanterer de bedste priser.

Før, under og efter jagten

24/7 OMSORG

Vi tager hånd om din jagtferie, vi arrangerer dit ophold, din jagt, dine tilladelser og transport af dine trofæer. Vi har leveret over 1.000 jagttrofæer til vore jagtgæster.

Vil du på jagt med os igen?

FORDELSPROGRAM

Vores loyalitetsprogram gør det muligt for dig at opsamle bonus for hver enkelt jagt du har købt hos os. Så har du senere mulighed for en billig jagt.

Garanti

LOVLIG JAGT

Vores selskab har tilladelse fra Miljøministeriet til at arrangere jagt i Polen. Derudover er vi fuldt forsikret.

Sikring af dokumenter

DATABESKYTTELSE

Alle dokumenter såsom pas, ID, jagttegn, våbentilladelse der modtages af os, er sikret i følge EU’s General Data Protection Regulation (GDPR).