arbejdstid og kontakt

Man – Fre   09:00 – 20:00
Weekend 10:00 – 20:00

+48 605 122 334

 

Follow Us

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/klient.dhosting.pl/michal6/prohuntpoland.dk/public_html/wp-content/plugins/oaza-instagram-feed/lib/oaza-instagram-api.php on line 244
Image Alt

MAJ / JULI / AUGUST

BUKKEJAGT IN POLEN

PROHUNT inviterer dig på den ultimative bukkejagt i Polen. Vi starter d. 11. maj og slutter med udgangen af september. Premieredagene er et godt tidspunkt til at nedlægge pæne bukke, men det er tit i brunstperioden (juli / august) at de største trofæer nedlægges. Mange jægere ønsker ikke at komme I brunstperioden, fordi de tror, at alle de store bukke allerede er nedlagt i maj – Dette er ikke tilfældet!

De gamle bukke er smarte i maj. De er aktive om natten, og der kan ikke drives jagt længere end til 1 time efter solnedgang. Det kan nævnes, at i forrige jagtsæson var gennemsnitsstørrelsen på trofæer 24% større i brunstperioden sammenlignet med maj. Når råerne kommer i brunst, begynder de at bortjage de store lam og tage kontrol over et eget territorium – Det er nu du har chancen!

DAGSPLAN

Som med Kronhjortejagt starter vi tidligt og jager indtil solopgang. Når dyrene er færdige med at æde og vender tilbage til skoven, er det også tid for os at returnere til hotellet og spise morgenmad. I løbet af dagen kan du blive på hotellet eller vi kan arrangere en tur rundt i byen. Alt efter hvad du foretrækker, kan vi tilbyde besøg på historiske steder såsom oldtidsminder og museer, men hvis du hellere vil dyrke ekstremsport eller foretage dig noget der relaterer sig til jagt – Intet problem. Vi kan f.eks. besøge en skydebane og træne skydefærdighed på løbende vildsvin eller nedlægge nogle lerduer (skeet & trap).

Om aftenen kører vi igen rundt i jagtområdet, på udkik efter gode bukke vi kan pürsche. Efter en god pürsch kan vi sætte os i et skydetårn og vente på at en stor buk dukker op lige inden det bliver mørkt. Og hvem ved? Måske får vil vi være så heldige, at der også dukker vildsvin op?

hunter with his trophy
TROFÆSTØRRELSE

Afhængig af område, fødegrundlag, bestandstilstand og genetik, deler vi jagtområderne op i følgende trofæklasser: 200-400 g., 300-500 g. og nogle endda 500-700 g.! Gennemsnitsstørrelsen ligger på 300-350 g. og bukke i denne størrelse kan jages til fast pris. Du betaler det samme uanset om trofæet vejer 200 eller 350 g. For bukke over 350 g. opkræves der sommetider et begrænset tillæg, men tillægget er fast, så du kan nedlægge bukke på måske 400-500 g. uden yderligere tillæg. For jægere som gerne vil nedlægge trofæer af medaljestørrelse, kan vi også tilbyde områder hvor dette er muligt. Uheldigvis er jagtklubberne klar værdien af sådanne trofæer, så bukke i denne størrelse kan kun jages efter prisliste (betaling efter vægt).

Indkvarteringen er normal beliggende tæt på (eller inde i) selve jagtområdet – Vi vil hellere jage end køre bil. Vi har forskellige niveauer af indkvartering, så vi kan tilbyde alt fra jagthytter over hoteller til paladser/slotte. For yderligere information se venligst oversigten over jagtområder.

På Facebook kan du se hvad vores tilfredse jægere siger om os, så hvis du ønsker en storslået tur til Polen, så se bare hvad vi kan tilbyde dig.

BASISPRIS

Inklusiv:

 • Indkvartering (dobbeltværelse med fuldpension),
 • Forberedelse af jagtområdet inden jagten
 • Jagtarrangement (2 outings pr. dag)
 • Trofæhåndtering og -opmåling
 • Guide / tolk
 • Jagtlicens og –dokumenter.

Eksklusiv:

 • Trofæafgifter
 • Kørsel i terrænet,
 • Tillæg for enkeltværelse,
 • Alle yderligere ønsker

PAKKE TILBUD

 • 5 bukke
 • 1950 EUR
  • 3 dages jagt / 3 nætter
  • 5 råbuk inkluderet (ingen vægtgrænse)
  • 1 vildsvin
 • 11 bukke
 • 3000 EUR
  • 3 dages jagt / 3 nætter
  • 10 råbuk inkludere
  • 1 råbuk fri
  • 1 vildsvin

PRISLISTE

Vi forhandler direkte med de enkelte jagtklubber og Statsskovsområder, som hver især har deres egne priser. Prisen afhænger af antallet af jægere og og antal dyr der ønskes nedlagt. Hvis du ønsker prisoplysninger, så udfyld venligst følgende formular og vi udarbejde et komplet tilbud. På forhånd tak!

JAGTOMRÅDER

Som en hjælp har vi udarbejdet et kort med vores 15 bedste jagtdistrikter mht. kronhjort. Men dette er ikke alt! Vi samarbejder med 250 jagtklubber og mere end 50 Statsskovsområder. Klik på kortet for detaljer om jagtområder og indkvartering.

[wpgmza id=”2″]

INDKVARTERING

Med indkvartering der strækker sig fra standardhoteller, over jagthytter til 5-stjernede hoteller, har du mulighed for at for at vælge netop det, der passer til dine ønsker. Vi ved at jagten er det vigtigste i forbindelse med dit ophold, men alligevel – Det er ferie og selve opholdet skal derfor også være godt.

2 difrent types of accommodation

ANMELDELSER

What a hunt! I never seen so many animals in my life. Guides are very welcome and friendly even if they dont speak very well in english they know what to do. Michal makes perfect job. I will come back!

Ryan
USA

Great folks and great hunting. It has been a tough year for red deer but they worked hard to make sure we had some shooting. Looking forward to hunting with them again.

Matt
Canada

Another extremely satisfied repeat customer. Everything. The people, the accomodations, the hunting - everything was top notch.

Frank
Sweden

Excellent hunting experience. Good value for money.

Gunnar
Island

I get 2 wonderful stag. Organisation, accommodation and friendly atmosphere is that what I was looking for searching offer for stag hunting in Poland

Daniel
Denmark

Très bonne chasse aux brocards. Tout était très bien, bon accueil, très beau territoire, belle qualité de trophée. Agence très sérieuse et très à l écoute.

Emmanuel
France

Everthing was working perfect doring our stay. Hunting, Hotel, food etc. The club was well prepared for our coming. Good information before the hunt start.

Anonymous review
Denmark

Exceptional communication from outfitter. High density of game. Hunted Red Stag, Roe and Fallow Deer, Mouflon and Wild Boar on two separate trips. Michal went out of his way to make my hunts a success from booking to trophy shipping. Will definitely hunt with again!!

Nathan
USA

SEND MIG ET TILBUD

Udfyld venligst vores formular, så sender vi dig et komplet tilbud inden for kort tid. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med jagt, kan du tjekke vores Ofte stillede spørgsmål eller bruge formularen.