arbejdstid og kontakt

Man – Fre   09:00 – 20:00
Weekend 10:00 – 20:00

+48 605 122 334

 

Follow Us

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/klient.dhosting.pl/michal6/prohuntpoland.dk/public_html/wp-content/plugins/oaza-instagram-feed/lib/oaza-instagram-api.php on line 244
Image Alt

OKTOBER - JANUAR

DRIVJAGT PÅ VILDSVIN OG KRONHJORT

fallow deer and wild boar on ceremony after driven hunt

Drivjagt i Polen er en af mine foretrukne jagtformer. Jeg elsker at se vildsvin i løb gennem skoven, høre råbene fra driverne og de gøende hunde. Det er hele dage fyldt med spænding. Vi tilbyder drivjagt i udvalgte områder med tætte buskadser og sumpede arealer, da sådanne områder er ideelle mht. vildsvin. Kronhjorte plejer at holde sig inde i skoven på afstand af vildsvinene, da de foretrækker fred og ro – Derfor veksler vi under jagten, for at øge chancen for succes, mellem de to typer områder.

over 25 animals after driven hunt in PolandTIDSPUNKT

I oktober starter vi med drivjagt, men det er dog ikke den bedste tid på sæsonen. Der er stadig mange blade på træerne hvilket hæmmer udsynet, og desuden er mange polakker ude i skoven for at plukke svampe. Dog er der mange jægere der foretrækker at jage på denne tid da vildtet samler sig I de områder af skoven hvor der er fred og ro (siv og krat), hvorfor man kan koncentrere jagten om disse områder.

November og december indvarsler den rigtige drivjagtssæson. Antallet af besøgene i skoven ebber ud ligesom arbejdet i skoven er minimalt. Kornmarkerne er afhøstede og dyrene flytter ind i skoven hvor agern og bog nu udgør vigtige fødeemner. I denne periode jager vi i næsten alle områder af skoven, men specielt i yngre bevoksninger, moser og vådområder. Nu er det tid for dig til at vise dine skydefærdigheder.

parade of animals after winter driven hunt

Januar er også en god måned til gruppejagt. Sne dækker marker og træer og udgør et smukt sceneri. Jagtlederen har let ved spore vildtet i sporsneen. Drivjagten slutter for de fleste arter d. 15. januar, men vi kan dog fortsætte jagten på kronvildt og vildsvin helt til den sidste dag i januar.

ORGANISATION

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde professionel service, gode drivere og hundeførere. Alt afhænger af dem, hvis man vil ønsker et flot resultat på paraden. Vi arrangerer gruppejagter for 14-16 jægere, Dette er et passende antal jægere, da man så kan sætte folk på post uden at der er store huller i skyttekæden. Grupper mindre end 10-12 jægere er almindeligvis ikke så populære, men vi kan dog tilbyde løsninger også for dem. I de fleste tilfælde jager vi på traditionel vis på Jorden, men nogle jagtklubber foretrækker, at der på deres jagt skydes fra lave tårne (1,5-2 m.). Regler vedr. hvad der gælder, mht.  Sikkerhedsforskrifter, god opførsel og adfærd  i Polen, tilsendes på forhånd via post og disse regler gentages i forbindelse med parolen inden selve jagten starter, på et sprog der kan forstås af den enkelte jæger.

Eksempel på forløb af en jagtdag (de eksakte tidspunkter kan variere efter forholdene):

 1. Morgenmad ca. kl. 06:00
 2. Vi starter selve jagten kl. 7:00 – 8:00 (4-5 drev),
 3. Frokost i skoven (mellem kl. 12:00-13:00),
 4. Fortsat jagt (yderligere 3-4 drev),
 5. Jagten afsluttes med en traditionel polsk vildtparade,
 6. Retur til hotellet

Hvis du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vores foto galleri eller vores facebook profil er også et besøg værd.

DETALJER

Inklusiv i alle drivjagter:

 • Indkvartering (dobbeltværelse med fuldpension),
 • Forberedelse af jagtområdet (fodring m.v.) 
 • Jagtarrangement med drivere og hundeførere.
 • Trofæhåndtering og -opmåling
 • Guide / tolk
 • Jagtlicens og –dokumenter.
 • Trofæafgifter indeholdt i pakken: Vildsvin generelt, krondyr (hjort/hind/kalv), rådyr, mindre rovdyr: ræv, vaskebjørn etc. – I nogle områder også dåhjort

Eksklusiv:

 • transport til/fra hotel
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Trofæafgifter på arter ikke indeholdt i pakken
 • Alle yderligere ønsker

PAKKE

 • Vildsvin drivjagt
 • 1900 EUR
  • 3 dages jagt / 4 nætter
  • 6 hjort op til 5 kg
  • no-limit andet dyr
 • Hjorte, Dådyr, vildsvin jagt
 • 2600 EUR
  • 4 dages jagt / 5 nætter
  • 8 hjort op til 5kg
  • 3 dådyr op til 1,5kg
  • no-limit andet dyr

DRIVJAGT EFTER PRISLISTE

Vores tilbud indeholder også mulighed for drivjagt efter prisliste. Denne enkelte jæger betaler for arrangement og indkvartering. De nedlagte dyr afregnes efter prisliste og kan fordeles på enten den enkelte jæger eller gruppen som helhed – Afhængig af hvad man foretrækker. Denne type jagt er den foretrukne i statsskovene – Det kan være en god løsning, hvis du vil skyde andre arter, eller hvis du tilhører en mindre gruppe, som derved bliver for dyr pr. person. Udfyld venligst vores formular og send den til os med alle detaljer vedr. jeres rejse.

JAGTOMRÅDER

Som en hjælp har vi udarbejdet et kort med vores 15 bedste jagtdistrikter mht. drivjagt. Men dette er ikke alt! Vi samarbejder med 250 jagtklubber og mere end 50 Statsskovsområder. Klik på kortet for detaljer om jagtområder og indkvartering.

[wpgmza id=”3″]

INDKVARTERING

Med indkvartering der strækker sig fra standardhoteller, over jagthytter til 5-stjernede hoteller, har du mulighed for at for at vælge netop det, der passer til dine ønsker. Vi ved at jagten er det vigtigste i forbindelse med dit ophold, men alligevel – Det er ferie og selve opholdet skal derfor også være godt.

2 difrent types of accommodation

ANMELDELSER

What a hunt! I never seen so many animals in my life. Guides are very welcome and friendly even if they dont speak very well in english they know what to do. Michal makes perfect job. I will come back!

Ryan
USA

Great folks and great hunting. It has been a tough year for red deer but they worked hard to make sure we had some shooting. Looking forward to hunting with them again.

Matt
Canada

Another extremely satisfied repeat customer. Everything. The people, the accomodations, the hunting - everything was top notch.

Frank
Sweden

Excellent hunting experience. Good value for money.

Gunnar
Island

I get 2 wonderful stag. Organisation, accommodation and friendly atmosphere is that what I was looking for searching offer for stag hunting in Poland

Daniel
Denmark

Très bonne chasse aux brocards. Tout était très bien, bon accueil, très beau territoire, belle qualité de trophée. Agence très sérieuse et très à l écoute.

Emmanuel
France

Everthing was working perfect doring our stay. Hunting, Hotel, food etc. The club was well prepared for our coming. Good information before the hunt start.

Anonymous review
Denmark

Exceptional communication from outfitter. High density of game. Hunted Red Stag, Roe and Fallow Deer, Mouflon and Wild Boar on two separate trips. Michal went out of his way to make my hunts a success from booking to trophy shipping. Will definitely hunt with again!!

Nathan
USA

SEND MIG ET TILBUD

Udfyld venligst vores formular, så sender vi dig et komplet tilbud inden for kort tid. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med jagt, kan du tjekke vores Ofte stillede spørgsmål eller bruge formularen.